Franja TV3

Divendres, 26 juliol de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 180'
09.00
Els matins
Després del fracàs en la investidura de Pedro Sánchez, el programa entrevista José Zaragoza, diputat al Congrés per Barcelona i vocal de la nova Comissió Executiva Federal del PSOE. La investidura fallida també es comenta amb el portaveu dels comuns al Congrés, Jaume Asens. I se segueix pendent de l'evolució de l'incendi de Capellades. A més, l'espai comença vacances i ho aprofita per parlar de viatges i de quina és la millor època per viatjar amb el consell de la coach Helen Agustí. També s'analitza l'actualitat amb Sara Muñoz, Carles Monguilod i Ferran Casas, a qui també se'ls pregunta si són apassionats dels viatges. I, abans d'acabar, el programa fa balanç de la temporada, i passen per plató persones que han acabat el curs amb nota. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 180'
12.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Arròs amb llobregant
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
Emissió dels capítols Cap. 422 i Cap. 423.
Sèries
Durada: 75'
17.15
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 185'
20.20
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
L'espai acomiada la temporada fins al setembre fent un recull dels millors moments i les millors històries que s'han pogut veure. A més, es recuperen les imatges més divertides del NTLF en format musical. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 45'
22.40
La gran pel·lícula: Sense rastre
Jill Parrish arriba un dia a casa després de treballar durant un torn de nit i descobreix que la seva germana, la Molly, ha estat segrestada. La Jill està segura que ha estat el mateix individu que la va segrestar a ella mateixa un any abans i del qual va aconseguir escapar.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.30
Pel·lícula: Una nit per sobreviure
El mafiós i sicari prolífic de Brooklyn Jimmy Conlon ha tingut èpoques millors. Ara té 55 anys i se sent perseguit pels pecats del seu passat, així com pel detectiu de policia que fa 30 anys que li va al darrere. Últimament sembla que l'únic consol que troba el Jimmy és al fons d'una copa. Tot canvia quan el fill del Jimmy, el Mike, que viu allunyat del seu pare, es converteix en un objectiu del seu cap i amic de tota la vida, Shawn Maguire. El Jimmy ha de triar llavors entre la família de criminals a la qual havia escollit pertànyer i la seva autèntica família, que havia abandonat feia molt de temps.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.25
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 15'
02.40
Ritmes a l'estudi
Earth Angels. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Blues a l'estudi
The Walking Stick Man. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Ignasi Terraza Trío. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 10'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'