Franja La 1

Divendres, 26 juliol de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Arroz a la cubana, tortitas de plátano y sirope de fresa
Avui al programa Dani García rep la visita del mestre Andrés Salado, músic, director d'orquestra i jutge de Prodigios. L'Andrés pregunta com pot fer l'ou ferrat en el punt perfecte. Dani García li resol el problema mentre cuinen junts un arròs a la cubana.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
En la dinovena etapa, els corredors ascendeixen al Col de l'Iseran, sostre d'aquest Tour, situat a més de 2700 metres d'altura. Però aquest cim alpí no és l'últim al qual s'enfronten: els 35 quilòmetres finals estan marcats no només per un descens frenètic de més de 1000 metres de desnivell, sinó per un últim ascens de gairebé 10 quilòmetres a un port de primera categoria. Els favorits a la muntanya han de dosificar bé les forces si volen vèncer a l'etapa o consolidar la seva posició a la general.
Esports
Durada: 90'
17.35
Acacias 38
La Susana està preocupada pel Liberto i demana a la Casilda que no li tregui l'ull de sobre. La criada confirma que el seu nebot guarda alguna cosa important amb clau. A més, el Ramón adverteix l'Antoñito sobre la proximitat entre la Genoveva i la seva dona. La Lolita, posteriorment, revela a la seva família el secret íntim de l'Alfredo, i aconsegueix que les senyores acceptin la Genoveva. I aquesta aconsegueix entabanar l'Alfredo perquè tingui una trobada amb l'Eladio. Ella abandona la casa i, quan l'Alfredo està esperant, un intrús irromp a la casa. Mentrestant, l'Emilio, l'Antoñito i la Cinta posen en marxa un pla per trencar el compromís amb l'Angelines.
Sèries
Durada: 60'
18.35
¿Juegas o qué?
Espai en què nou còmics proposen vuit jocs divertits a gent anònima que es troba en llocs públics. L'objectiu és que els concursants guanyin diners responent correctament preguntes de cultura general.
Altres
Durada: 50'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Hoy no, mañana
Amb Santiago Segura com a mestre de cerimònies, el tercer programa continua amb el seu repàs divertit i absurd a l'actualitat política i social. Aquesta vegada un dels grans protagonistes és Pablo Escobar, que rep la visita del Coach de la cincha per superar la pèrdua d'una partida. També hi ha el Torrente, que ha de prendre una sèrie de mesures com a nou president del govern espanyol. I Aznar Kung Fu té una tasca important, ja que ha d'adoctrinar els periodistes Eduardo Inda i Francisco Marhuenda.
Altres
Durada: 50'
23.00
José Mota presenta...
Programa d'humor en què s'aborden temes d'actualitat amb el seu particular punt de crítica social i política i que inclou esquetxos, musicals, paròdies televisives i cinematogràfiques i imitacions.
Altres
Durada: 45'
23.45
Pel·lícula: Vicente Ferrer
Narra la lluita titànica de Vicenç Ferrer a l'Índia per transformar el paisatge desèrtic d'Anantapur en terra fèrtil, i per convertir la casta dels dàlits en ciutadans de ple dret en un país on sempre van ser considerats intocables.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.30
Víctor Ros
El Blázquez i Víctor Ros es traslladen a Linares per investigar el robatori de l'or espanyol. Per poder treballar d'incògnit, tots dos declaren que han anat a buscar un assassí en sèrie perillós, el Monstre d'Arganzuela. Un cop a Andalusia, el Ros s'implica en el primer cas. Ha de salvar els vilatans d'Aldeaquemada de l'assetjament d'un grup de bandolers perillosos.
Sèries
Durada: 85'
02.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 185'