Programació TV3

Dissabte, 13 juliol de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 355'
11.55
Manual de supervivència
Un país com cal
Els protagonistes d'avui han sentit sovint que Catalunya és un país com cal, però ningú no especifica què és el que cal. En aquest capítol del manual, el Marc-Antoine, del Quebec, té dificultats per entendre per què el Jair Domínguez no és un català normal; la Bella, de Benín, indaga què hi ha al darrere d'una cançó infantil com El senyor Ramon, i el Chris mira d'entendre un esport tan allunyat del rugbi anglès com els concursos de gossos d'atura.
Altres
Durada: 45'
12.40
TV3xunTUB
Ramon Gener
La story d'avui és una obra d'art que ha gravat Ramon Gener des del MNAC. El presentador del programa This Is Art explica el gaudi que té gravant el programa i quina és la seva relació amb el món de l'art.
Altres
Durada: 30'
13.10
Zona zàping
En aquesta nova edició del programa es repassen les bromes i els mems que ha generat el mareig d'Éder Militao durant la seva presentació com a jugador del Reial Madrid. També es pot saber com celebren els títols les jugadores espanyoles de bàsquet, les dels Estats Units de futbol i la selecció brasilera d'homes. I el programa continua, una setmana més, amb el repte viral de l'estiu, el bottle cap challenge, amb vídeos de celebrities i també dels espectadors. L'espai NTLF continua buscant el vídeo domèstic més divertit de Catalunya.
Altres
Durada: 45'
13.55
Obrint plaça
Una finestra al món casteller. El programa acosta el món dels castells al públic general fugint de l'estricta actualitat relacionada amb cada diada i tractant qüestions d'àmbit universal des de diversos punts de vista, tots relacionats amb el món casteller. Així doncs, cada capítol gira al voltant d'una qüestió universal, com ara la por, l'amor, l'èxit o el fracàs, que es tracta des de diversos angles fins a arribar a descobrir a fons un aspecte clau del fet casteller. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El cavaller fosc
El Batman assumeix més riscos en la seva guerra contra el crim. Amb l'ajuda del tinent Jim Gordon i del fiscal de districte Harvey Dent, l'heroi es proposa desmantellar les organitzacions criminals. No obstant això, aviat troba un adversari més fort que tots els enemics que ha conegut fins ara, un lladre astut i infal·lible que es fa dir Joker.
Pel·lícules
Durada: 150'
18.10
Tarda de cine: Catwoman
Patience Phillips és una jove sense caràcter que treballa com a dissenyadora gràfica per a una companyia de cosmètics important. Un dia descobreix, per casualitat, un secret terrible sobre el producte estrella de la multinacional i és assassinada. Ressuscitada per unes forces misterioses, es desperta amb l'energia i l'agilitat d'un gat. Ara la Patience és Catwoman i està llesta per venjar-se'n.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
S'emet una entrevista a Jordi Sànchez, expresident de l'ANC, des de la presó de Lledoners. A més, s'aborda amb els periodistes Xabier Lapitz, Natàlia Vila, Vicent Partal i Rodolfo Irago el bloqueig entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias per aconseguir la investidura, i s'analitza la divisió entre JxCat i ERC amb diversos protagonistes de l'espai sobiranista. El programa també entrevista la cantant i activista Joan Baez, amb qui s'aborden temes relacionats amb Donald Trump, la revolució feminista, el canvi climàtic i la qüestió catalana. Finalment, l'espai compta amb l'actuació musical de la cantant de rap valenciana Tesa.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Proyecto Abyecto. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
David Giorcelli. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Dani Nel·lo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'