Programació TV3

Dissabte, 18 gener de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 410'
12.50
El llenguado
La Yolanda i el Guillem superen les proves per a presentar el programa. Abans, investiguen com ha de ser la llengua catalana en els mitjans de comunicació. Els periodistes Mònica Terribas i Jordi Basté, l'escriptor Màrius Serra i l'equip de la sèrie Com si fos ahir els ajuden en aquesta tasca. A més, el Guillem viatja a Albera per conèixer el català de tramuntana.
Altres
Durada: 55'
13.45
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Un crim perfecte
L'Steven i l'Emily són la parella ideal, fins que un canvi a la borsa capgira el caràcter d'ell i ella s'enamora d'un altre home. Quan ho descobreix, l'Steve decideix que la seva dona ha de morir, de manera que idea un pla perquè tot surti perfectament.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: The town: ciutat de lladres
A Boston es produeixen més de 300 robatoris cada any. D'un barri de 1.600 quilòmetres quadrats anomenat Charlestown han sorgit més lladres de vehicles blindats i de bancs que de cap altre lloc dels Estats Units. Un d'ells és Doug MacRay, encara que no està fet de la mateixa pasta que els seus col·legues en el crim. A diferència d'ells, el Doug ha tingut una oportunitat de tenir èxit, una oportunitat d'evitar seguir les petjades criminals del pare.
Pel·lícules
Durada: 125'
19.40
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
Quan falten poques hores per al judici al major Trapero i a part de l'excúpula d'Interior, el programa analitza aquest procés judicial amb els periodistes especialitzats Mayka Navarro, Ernesto Ekaizer, Íñigo Saénz de Ugarte i Quico Sallés. A més, també s'entrevista la magistrada i portaveu de Jutges per la Democràcia, Montserrat Comas, per interpretar el nomenament de la nova fiscal general de l'Estat i l'enfrontament entre el govern espanyol i el Consell General del Poder Judicial. I, per acabar, Cristina Puig conversa amb Manuela Carmena, l'exalcaldessa de Madrid.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Toni Solà. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Miguel Talavera Power Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Cece Gianotti. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'