Programació TV3

Dijous, 1 juny de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Espaguetis amb cloïsses i maduixes al pebre
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Ivan vol tenir sexe amb el Valeri, però el noi està massa obsessionat amb la idea de ser professor. D'altra banda, la Gina té un sopar en un restaurant de luxe amb l'Agustí. Finalment, l'Eva decideix sortir de festa sola.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Lliurament que analitza com han anat les eleccions municipals i autonòmiques, i com han afectat els socialistes. I és que la patacada del PSOE ha estat tan gran que Pedro Sánchez ha decidit fer un salt al buit i convocar eleccions generals per al pròxim 23 de juliol. Mentrestant, el Partit Popular no ha tingut temps d'assaborir la victòria. Per això, el programa va fins a la seu del partit per veure com han rebut la notícia Ayuso, Feijóo i Almeida. A continuació, Ada Colau, Xavier Trias, Ernest Maragall i Jaume Collboni participen en el gran musical de la temporada amb la seva pròpia versió de High School Musical. Carlos Carrizosa, per la seva banda, protagonitza el tràiler de la pel·lícula Mal recuento. A més, Joan Tardà fa autocrítica i explica què li han semblat els resultats d'Esquerra Republicana de Catalunya.
Altres
Durada: 40'
22.45
Alguna pregunta més?
La Nerea visita el mític club d'hoquei Atlètic Terrassa i aprèn a fer de portera. L'Isma, per part seva, visita la fira de mascotes més gran d'Espanya, on també va la reina Sofía. A continuació, a la secció La televisió és cultura, es conversa amb Lydia Artigas Peña, més coneguda com la senyora Rius, la madame més mediàtica de Catalunya. A més, el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, participa en el concurs Atrapa'm si pots; Triquell canta sobre el preu dels lloguers; Pedro Sánchez ho dissol tot, i Ricard Ustrell entrevista un robot amb molt mal geni.
Altres
Durada: 45'
23.30
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 60'
00.30
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Gitana. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Jordi Molina. Espai musical.
Altres
Durada: 60'