Programació La 1

Dijous, 1 juny de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
El Lope explica a la Jana la terrible notícia que oculta. El Curro, per part seva, demana permís al Lorenzo per anar a veure la seva mare, l'Eugenia, al sanatori, ja que el noi vol continuar esbrinant coses sobre el seu passat. D'altra banda, el Lorenzo i la baronessa de Grazalema es diverteixen amb la farsa que mantenen davant la Cruz. A més, el Lorenzo adverteix la seva amant que la Cruz està pensant d'enverinar-la amb el cafè, i ella promet que serà prudent. Més tard, el Rómulo parla amb el Gregorio a instàncies de la Pía, i tots dos conversen sobre el que va passar fa temps amb el Mateo, el germà del Gregorio. Finalment, la Jimena no sap com recuperar l'interès del seu marit, el Manuel.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El Paraíso de las Señoras
Es coneixen quines noies han passat la prova per treballar al Paradís: entre altres, són la Tina, la Nicoletta i la Roberta. Més tard, a la Tina se li presenta el problema de com s'ho farà per anar cada dia a treballar inventant-se excuses per justificar les sortides davant la seva mare. A més, l'Umberto i l'Adelaide es barallen perquè la ruptura del festeig de la Marta i el Valerio els ha fet perdre una gran oportunitat de negoci.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
4 estrellas
Secretos y mentiras
El Javier troba el test d'embaràs de la Marta a les escombraries, i l'atribueix, per error, a la Luz. Ella, per part seva, està cada vegada més segura que no vol continuar amb el Paolo, però està insegura sobre els seus sentiments per l'Ainhoa. Finalment, la furgoneta marró fa que la Cuca i la Marifrán es posin a treballar.
Sèries
Durada: 45'
22.35
Viaje al centro de la tele
Parece que fue ayer
Lliurament dedicat a l'abans i al després de grups i solistes de tots els estils, des de Shakira a Camela, passant per Los Chicos, Laura Pausini, Pimpinela, Celtas Cortos i Ricky Martin. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 55'
23.30
Viaje al centro de la tele
Que el tiempo no te cambie
Un viatge, saltant del passat al futur i viceversa, per mostrar l'abans i el després dels grups i solistes més representatius del panorama nacional: Amaral, Mecano, Miguel Bosé, Miguel Ríos, Hombres G, Loquillo i Tequila, entre d'altres.
Altres
Durada: 55'
00.25
Viaje al centro de la tele
Sonrisas de la tele
El programa mostra moments inèdits de la història de la televisió, situacions divertides que s'han produït, preses falses i actuacions musicals delirants. A més, un altre lliurament de la primera vegada de cares conegudes d'Espanya, com Ester Expósito, Enrique Ponce, Mónica Carrillo i Carlos Sobera.
Altres
Durada: 60'
01.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'