Programació TV3

Diumenge, 4 juny de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 280'
10.40
Signes dels temps
El vincle entre la natura i l'espiritualitat
Montserrat Esteve entrevista Josep Maria Mallarach, doctor en biologia ambiental, que afirma que tots els models de conservació de la naturalesa tenen una base espiritual.
Altres
Durada: 20'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 80'
12.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 50'
13.10
Polònia
Lliurament que analitza com han anat les eleccions municipals i autonòmiques, i com han afectat els socialistes. I és que la patacada del PSOE ha estat tan gran que Pedro Sánchez ha decidit fer un salt al buit i convocar eleccions generals per al pròxim 23 de juliol. Mentrestant, el Partit Popular no ha tingut temps d'assaborir la victòria. Per això, el programa va fins a la seu del partit per veure com han rebut la notícia Ayuso, Feijóo i Almeida. A continuació, Ada Colau, Xavier Trias, Ernest Maragall i Jaume Collboni participen en el gran musical de la temporada amb la seva pròpia versió de High School Musical. Carlos Carrizosa, per la seva banda, protagonitza el tràiler de la pel·lícula Mal recuento. A més, Joan Tardà fa autocrítica i explica què li han semblat els resultats d'Esquerra Republicana de Catalunya.
Altres
Durada: 40'
13.50
Alguna pregunta més?
La Nerea visita el mític club d'hoquei Atlètic Terrassa i aprèn a fer de portera. L'Isma, per part seva, visita la fira de mascotes més gran d'Espanya, on també va la reina Sofía. A continuació, a la secció La televisió és cultura, es conversa amb Lydia Artigas Peña, més coneguda com la senyora Rius, la madame més mediàtica de Catalunya. A més, el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, participa en el concurs Atrapa'm si pots; Triquell canta sobre el preu dels lloguers; Pedro Sánchez ho dissol tot, i Ricard Ustrell entrevista un robot amb molt mal geni.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Sota amenaça
El Kyle Miller i la seva dona, la Sarah, són un matrimoni adinerat que viu amb la seva filla adolescent, l'Avery. Una nit, dos agents uniformats truquen al timbre de casa seva i els Miller, confiats, cometen l'error de deixar-los passar. És aleshores quan comença el malson i el Kyle ha de lluitar per protegir la vida de la seva família.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: Els misteris de les majorets
En un petit poble marítim, una jove animadora és trobada morta en una nevera situada a la finca d'un ric viticultor que ha viscut a la regió durant quinze anys. Per a la Claire, capitana de la gendarmeria a càrrec del cas, la investigació promet ser complicada per les rivalitats, les sospites per la xenofòbia dels vilatans i les velles històries familiars que reneixen.
Pel·lícules
Durada: 100'
18.55
Hudson i Rex
Cap gos més
Quan l'oficial Power i el seu company de K9, el Rebel, són atacats violentament en resposta a una trucada sobre un robatori en un magatzem, l'equip està a punt, però els seus cors estan afligits, ja que el cas queda a casa.
Sèries
Durada: 65'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Oligarques
Altres
Durada: 50'
22.55
L'amiga genial
El petó
Emissió dels capítols Esborrar i El petó.
Sèries
Durada: 135'
01.10
Quan arribin els marcians
Festival de Canes 2023 i Kyne
Crònica del festival de cinema més important del món, el de Cannes, que anticipa algunes de les pel·lícules que aviat s'estrenen a les cartelleres de cinemes, com els nous títols de Martin Scorsese i Wes Anderson. A més, conscient que aviat arriba el festival Sónar Barcelona, el programa conversa amb una de les artistes que hi actuen, una de les principals exponents del R&B estatal: la barcelonina Kyne.
Altres
Durada: 30'
01.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 140'
04.00
Rumba a l'estudi
Carlitos Miñarro. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Biflats. Espai musical.
Altres
Durada: 60'