Programació La 1

Diumenge, 4 juny de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 220'
09.40
Comerse el mundo
Colombia
El xef Javier Peña comença la seva aventura gastronòmica a Medellín, Colòmbia. Allà s'enamora dels aliments, les pràctiques, les tradicions culinàries de les cultures indoamericanes locals i de la seva fusió amb la cuina europea i africana.
Altres
Durada: 50'
10.30
MasterChef
El programa desembarca a Sitges, al costat de Barcelona. Multitud d'esdeveniments de prestigi internacional, com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic, la diversitat d'opcions d'oci i l'àmplia oferta cultural i gastronòmica, converteixen aquest racó del Mediterrani en el destí perfecte. Al Vivero Beach Club, els equips han de reproduir un menú d'avantguarda molt exigent dels xefs Oriol Castro i Mateu Casañas, amb cinc sols Repsol, del qual gaudiran 30 convidats. A la prova d'eliminació, els davantals negres reprodueixen un meravellós i complicat arbre del cacau, fet íntegrament de xocolata pel mestre xocolater David Pallás. A més, Manu Baqueiro, subcampió de la setena edició de MasterChef Celebrity, els dona suport en aquest complicat repte.
Altres
Durada: 165'
13.15
Brigada Tech
Cangas do Morrazo, Pontevedra, Galicia
Des de Galícia, el programa coneix què són els nanosatèl·lits, de quina manera les noves tecnologies digitals poden ajudar a trobar feina i què és el programa Reinventa-Tech. A més, el convidat al plató és el cantant i productor musical Abraham Mateo.
Altres
Durada: 45'
14.00
Viaje al centro de la tele exprés
Quién te ha visto... Grandes éxitos
Espai que fa un viatge insòlit i sorprenent per les primeres aparicions televisives d'alguns polítics, cantants, actors i altres personatges mediàtics.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: La familia da la felicidad
La Julie Berg és capaç de pràcticament qualsevol cosa, excepte de concentrar-se en una sola cosa. Té dos fills meravellosos: la Freya, de 16 anys, i el Heinrich, d'11, però acaba d'enfonsar la seva vida, una vegada més. Com que s'ha arruïnat, la Julie decideix anar-se'n a Augsburg amb els seus dos fills.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: El amor no prescribe
La Maren està a punt d'obrir una escola de surf a la Bretanya, però primer ha d'anar a les noces de plata dels seus pares. El que la Maren no sap és la situació que provocarà amb el seu regal.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Fuego y vidrio
Quan la Sara descobreix que està embarassada, ho explica a l'Alex, el seu xicot, i ell decideix tallar la relació. Dies després, l'Alex mor atropellat. Arran d'aquest fet, la Sara descobreix que el jove vivia una doble vida i que ningú de la seva família estava al corrent de la seva existència. Deu anys més tard, la Sara es queda sense feina i acaba acceptant una oferta de l'empresa de la família de l'Alex, que no tenen ni idea de qui és ella ni coneixen l'existència del seu fill en comú amb l'Alex.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: El juez
Hank Palmer és un advocat important que torna al seu poble natal, on el seu pare, el jutge del poble, de qui està distanciat, és sospitós d'assassinat. Decideix descobrir la veritat i, durant el procés, torna a trobar-se amb la família que havia deixat enrere anys abans.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.10
Pel·lícula: Descuida, yo te cuido
La Marla Grayson no té escrúpols a l'hora de beneficiar-se dels altres. Després d'haver-se aprofitat de dotzenes de jubilats com a tutora legal, ella i la seva companya Fran veuen la Jennifer Peterson com la nova víctima: una gallina dels ous d'or que poden plomar fàcilment. Però aviat descobreixen que la senyora Peterson no és el que creien, i que els seus actes han entorpit la tasca d'un important criminal.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.05
Pel·lícula: It: Capítulo 2
Vint-i-set anys després que el Club dels Perdedors el derrotés, l'esborronador Pennywise ha tornat per terroritzar la ciutat de Derry. Els Perdedors són ara adults que van prendre diferents camins fa molt temps. Però tornen a desaparèixer nens, així que el Mike, l'únic del grup que continua vivint a la seva ciutat natal, truca als altres perquè vagin al que va ser casa seva. Tots estan traumatitzats per les experiències que van viure en el passat, i hauran de vèncer les seves pors més insondables per destruir Pennywise per sempre.
Pel·lícules
Durada: 160'
04.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 75'