Programació La 2

Diumenge, 4 juny de 2023
06.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
06.05
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
06.35
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
07.30
El rey de la sabana
Inclou Wild Covid, pandemia salvaje
Documentals
Durada: 55'
08.25
Los conciertos de La 2
XXIII Jóvenes Músicos IV. Parte 1. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
09.15
Medina en TVE
Donación Cihar a AECID, homenaje Pedro Martínez
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Generación Z: objeción de conciencia
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
El barrio judío de Palma
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
La belleza del cuerpo de Jesús
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Effetá
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Salesianos en la mitad del mundo
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Flash moda
Palacio de Santoña, Madrid
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
13.20
Flash moda monográficos
Yves Saint Laurent
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 40'
14.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 25'
14.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
14.35
El aire de los tiempos
Japón
El Japó és essencial, i culturalment és un país que estima i respecta la naturalesa. És omnipresent en l'art, i fins i tot en el manga, que sovint té un fort contingut ecològic. Així mateix, per a l'any 2030, el Japó vol reduir les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle en un 26 %. L'Antoine vol trobar aquests japonesos que treballen cada dia per reduir el seu impacte en el medi ambient.
Documentals
Durada: 60'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Familias animales asombrosas, Familias animales asombrosas i Tíbet. La cima del mundo
Documentals
Durada: 150'
18.50
El documental de La 2
Inclou El planeta verde: Mundos humanos: Lliurament que mostra que la relació entre les plantes i els éssers humans és extraordinària: s'han anat adaptant mútuament durant tot el temps que porten junts al planeta.
Documentals
Durada: 50'
19.40
80 cm
La Pedriza
El programa visita La Pedriza, que ha esdevingut el bressol de l'escalada i el temple de l'excursionisme madrileny. Durant les dècades dels 60, 70 i 80, alguns atrevits van decidir desafiar la gravetat i van visitar els seus cingles i les seves parets. Un d'ells, Carlos Soria, és un dels protagonistes d'aquest capítol.
Documentals
Durada: 30'
20.10
Ruralitas
Serra d'Almos y Las Navas
El programa visita Tarragona per conèixer el Joan, un artesà especialitzat en la construcció de gegants i capgrossos. A continuació, l'espai viatja a Sevilla, on hi ha la María José, una jove biòloga rural. Des del seu poble ha creat un projecte de divulgació per recuperar la saviesa d'abans i la riquesa dels boscos.
Documentals
Durada: 45'
20.55
Turismo rural en el mundo
Alemania: paleta de colores
Alemanya és un dels països més heterogenis d'Europa amb unes 9.000 àrees protegides. A Baviera, concretament a la regió històrica de Francònia, el programa hi inicia un viatge rural per descobrir parcs naturals de colors intensos, rius que tallen paisatges i castells i fortaleses imponents.
Documentals
Durada: 35'
21.30
Imprescindibles
Inclou Cruce de caminos
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: El pacto
La Mónica veu com, de sobte, la Clara, la seva filla, entra en un coma profund i inexplicable. Quan els metges la donen per morta, un desconegut li proposa un pacte: ell salvarà la Clara, però, a canvi, la Mónica haurà de lliurar-li una vida. La Mónica accepta i, contra tot pronòstic, la seva filla se salva. Ara ella ha de lliurar-li una altra vida a canvi.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.10
Versión española: coloquio
Al programa, moderat per Cayetana Guillén Cuervo, hi participen David Victori, director d'El pacto i de la multipremiada No matarás; el director de fotografia Elías M. Félix, i l'actriu Mireia Oriol. el cortometraje Ponto final
Altres
Durada: 50'
01.00
Volar
Per primera vegada una càmera filma en una acadèmia militar espanyola. La pel·lícula documenta el procés de transformació d'uns nois que somien volar i acaben pilotant avions militars.
Documentals
Durada: 85'
02.25
Humos y gases: la tapadera
El documental mostra com la indústria petroliera ha estat finançant, en secret, estudis científics i ha llançat informes falsos, des del 1946, per enganyar el públic sobre les conseqüències del canvi climàtic. Però, a més d'ocultar-ho, les companyies petrolieres estatunidenques han utilitzat els seus coneixements sobre el canvi climàtic per preparar-se per a un planeta que s'escalfa: van construir plataformes petrolíferes més altes i més resistents per compensar l'augment del nivell del mar i les tempestes més severes.
Documentals
Durada: 55'
03.20
Benidorm y el hombre que embotelló el sol
Documental que narra l'evolució historicoartística de Benidorm.
Documentals
Durada: 55'
04.15
Abandonado
Documental que narra la bellesa i la transformació que estan patint edificis singulars a tot Europa, gràcies a un moviment que permet dotar-los d'una funció nova que els permeti recuperar la seva identitat dins l'espai civil.
Documentals
Durada: 60'
05.15
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'