Programació 8tv

Divendres, 15 novembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: El triomf de la perseverança. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Blas Picón & The Junk Express. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 29'
06.59
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 173'
09.52
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 188'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 67'
14.34
Zap 8/Interferencias
¡
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 21'
14.55
L'amo del poble
La Granadella
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 17'
15.12
Ventdelplà
El Genís fingeix que no es troba bé i li diu a la Teresa que la Nuri l'ha deixat. Per la seva banda, la Nuri, confosa i trista, explica a la Roser que encara no entén per què han tallat. Paral·lelament, la Berta pregunta al Paco si estaria disposat a treballar al súper. A més, la Marcela torna de Múrcia.
Sèries
Durada: 70'
16.22
Pel·lícula: Los McMasters
Finalitzada la Guerra de Secessió, un home negre vestit amb l'uniforme de l'exèrcit unionista torna al ranxo del seu anterior amo, quie el fa copropietari de les seves terres. Aquest fet provoca la reacció d'alguns veïns racistes i fanàtics, les idees radicals dels quals sobre l'esclavitud i la diferència de classes estan molt arrelades.
Pel·lícules
Durada: 102'
18.04
Pel·lícula: Y Dios dijo a Caín
Gary Hamilton rep el perdó després d'estar deu anys sentenciat a treballs forçats. Hamilton no dubta a tornar al seu poble, per allà acabar amb l'home que el va trair i li va preparar el parany que va servir per acusar-lo d'un crim que no havia comès.
Pel·lícules
Durada: 102'
19.46
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 23'
20.09
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 28'
20.37
Lo Cartanyà
Kansas City
Al poble té lloc un concurs en què diversos pobles presenten productes naturals cultivats o cuinats pels seus habitants, amb premi als més grans i pesats. El Vicenç i el Llorenç, representants dels dos pobles favorits i enemics reconeguts, es retroben després de 10 anys, de manera que el concurs esdevé una qüestió personal per a tots dos.
Sèries
Durada: 33'
21.10
Plats bruts
Tinc un pare hippy
L'Oriol, el pare hippy del Lopes, es presenta al pis i s'hi instal·la uns quants dies. L'home demana un milió al seu fill per fer una casa rural, però el Lopes intenta que el seu pare busqui una feina i es guanyi els diners.
Sèries
Durada: 22'
21.32
Plats bruts
Tinc fogots
L'Ariadna, la filla de la Mercedes, s'enamora del Lopes. El sentiment és correspost, de manera que, quan el David se n'assabenta, acusa el seu company i amic d'infanticidi. Paral·lelament, el David rep una carta de la sort.
Sèries
Durada: 28'
22.00
Pel·lícula: El expreso de Pekín
Després de la Guerra Freda, el Harry no troba feina i la seva situació comença a ser desesperada. Per això, no dubta a acceptar una nova missió que el porta de tornada a Rússia. El seu cap, l'Alex, és un home amb tants enemics que no pot fiar-se de ningú.
Pel·lícules
Durada: 112'
23.52
Misteris... amb Sebastià d'Arbó
Espai que mostra aspectes màgics, misteriosos i enigmàtics d'altres mons ocults.
Altres
Durada: 116'
01.48
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 252'