Programació Cuatro

Diumenge, 17 novembre de 2019
07.00
El zapping de surferos: lo mejor
Espai que recull els millors moments i les imatges més impactants i curioses emeses en les diferents cadenes de televisió, tant nacionals com internacionals.
Altres
Durada: 40'
07.40
Malas pulgas
Cada setmana, Borja Capponi, expert en conducta d'animals, tracta mascotes amb un comportament que requereix una nova educació.
Altres
Durada: 60'
08.40
Malas pulgas
Cada setmana, Borja Capponi, expert en conducta d'animals, tracta mascotes amb un comportament que requereix una nova educació.
Altres
Durada: 60'
09.40
El encantador de perros
Espai en què l'ensinistrador de gossos César Millán ajuda les famílies que tenen problemes amb les seves mascotes.
Altres
Durada: 50'
10.30
Mundial de Motociclismo
El programa ofereix la retransmissió de les cites de Moto3, a les 11:00, Moto2, a les 12:20, i MotoGP, a les 14:00, del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, última cita del Campionat del món. A més, també ofereix un espai en què analitza els motius que han portat Jorge Lorenzo a la retirada de la competició després d'un any amb grans expectatives com a pilot d'Honda; una entrevista amb Marc Márquez en la qual fa balanç de la seva espectacular temporada; i realitza un repàs als protagonistes de l'any, els grans duels i al gris mundial desenvolupat per la gran icona de motociclisme, Valentino Rossi. Comentaristes: Sergio Romero, Álvaro Bautista, Fran Mato i Mela Chércoles.
Esports
Durada: 270'
15.00
Noticias Cuatro deportes
Programa que ofereix un resum dels partits de la jornada.
Esports
Durada: 20'
15.20
Deportes Cuatro
Espacio dedicado a la información de actualidad deportiva.
Esports
Durada: 20'
15.40
Home cinema: Percy Jackson y el ladrón del rayo
Percy Jackson és un jove que descobreix que el seu veritable pare és Posidó, déu del mar, cosa que significa que el Percy és un semidéu. Alhora, Zeus, el rei de tots els déus, l'acusa de robar-li el seu llamp. El Percy es trasllada al Camp Híbrid on es prepara per evitar una guerra devastadora entre els déus.
Pel·lícules
Durada: 135'
17.55
UEFA Euro 2020
Fase de classificació. Comentaristes: Manu Carreño, Kiko Narváez i Pablo Pinto. Des de l'estadi Fadil Vokrri.
Esports
Durada: 125'
20.00
Cuatro al día
Espai d'actualitat que analitza, mitjançant diferents seccions, tot el que passa al país i al món sencer.
Altres
Durada: 55'
20.55
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 15'
21.10
Deportes Cuatro
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 20'
21.30
Volando voy
Las Sierras Subbéticas, Córdoba
El programa arriba fins al Parc Natural de les Serres Subbètiques, a Còrdova, per parlar d'un dels principals aliments del Mediterrani: l'oli d'oliva. Jesús Calleja afronta la missió de donar a conèixer aquest aliment de la mà d'experts i agricultors. Un grup de sis japonesos que es dediquen a la producció d'oli a petita escala en el seu país es barreja amb la gent del lloc per aprendre més sobre l'oli d'oliva. Però no és només una barreja per aprendre sobre aquesta matèria, donant lloc a més a entranyables vincles personals. Una de les persones que obre camí perquè això sigui possible és la Maki, una japonesa que ho va deixar tot per apostar per una vida tranquil·la a la Subbètica al costat del seu marit. Els japonesos fan una immersió en l'oliverar de la mà del Sonso, un pagès amb qui comparteixen coneixement, treball en el camp i intercanvi cultural. I, perquè se sentin ben rebuts, el Rafalín, un ancià impulsor de festes i tradicions al poble, prepara els habitants de la zona perquè ho donin tot quan arribi la delegació nipona.
Altres
Durada: 80'
22.50
Cuarto milenio
Nova informació ha fet que el cas del nen pintor prodigi de Màlaga torni a acaparar l'interès dels mitjans de comunicació. Després de dècades d'investigació, rastrejant pistes i seguint trucades, les autoritats i els familiars de David Guerrero Guevara segueixen sense conèixer el seu parador. Va desaparèixer la tarda del 6 d'abril de 1987 i des de llavors no se'n sap res. Un anònim enviat fa diversos mesos a el domicili de la mare de David Guerrero, juntament amb les indagacions realitzades per Jorge Guerrero, germà del menor, i pel periodista malagueny Daniel Carretero sembla que han obert noves pistes. Iker Jiménez analitza les últimes novetats sobre aquest misteriós cas al costat del periodista Daniel Carretero. A més, el programa compta amb la presència de Patricia Carrer, una mare que va perdre el seu primogènit després d'una llarga malaltia i que afirma que el petit va retornar de l'altre costat per complir una doble promesa: assistir a la seva última funció nadalenca i visitar els seus companys de col·legi.
Altres
Durada: 155'
01.25
Cuarto milenio
Programa en el qual s'analitzen temes relacionats amb el món del misteri i el desconegut. Habitualment hi participen catedràtics i experts en diverses matèries.
Altres
Durada: 130'
03.35
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 25'
04.00
La tienda en casa
Espai de venda de productes de bellesa i salut, electrònica i per a la llar, entre d'altres.
Altres
Durada: 90'
05.30
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 95'