Programació TV3

Dilluns, 19 agost de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 330'
11.30
Plats bruts
Tinc mètode
Emissió dels capítols Tinc contraccions, Tinc baves i Tinc mètode.
Sèries
Durada: 80'
12.50
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 70'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Un poble francès
Carrer de Marcel Larcher
Els comunistes volen dedicar un carrer de Villeneuve a Marcel Larcher, un dels seus herois més valorats de la Resistència, però es troben amb l'oposició velada de les altres forces polítiques. Paral·lelament, per a les noves eleccions a l'alcaldia, la Jeannine proposa el seu exmarit, Raymond Schwartz, com a alcaldable ideal, ja que el Bériot ha sofert un desgast molt important i ja no és un bon candidat. D'altra banda, el Bériot, amargat i amb set de venjança, prohibeix a la Lucienne que en privat li dirigeixi la paraula i que treballi de mestra a l'escola. Mentrestant, continua el judici contra el Servier i Daniel Larcher.
Sèries
Durada: 65'
16.45
Vera
Els caçadors de cèrvols
Shane Thurgood és trobat mort d'un sol tret quan havia tornat a casa per vendre la granja del seu avi mort. La Vera investiga les pistes d'una novel·la d'aparença autobiogràfica que va escriure la víctima.
Sèries
Durada: 100'
18.25
Julie Lescaut
Liquidació de comptes
La comissària Lescaut i el Roland queden amb el Motta a l'escena d'un crim. La víctima és Fanny Delerme, la filla d'un dels directius de la Policia Nacional. Inspeccionant el lloc, la Julie descobreix una bomba i els fa sortir a tots de seguida. Però el Roland queda greument ferit per l'explosió i entra en coma.
Sèries
Durada: 95'
20.00
Moments APM?
Espai que recull els moments més destacats del programa humorístic Alguna Pregunta Més?.
Altres
Durada: 30'
20.30
TV3xunTUB
Cristina Puig
La presentadora del FAQS, Cristina Puig, és la protagonista de la story d'aquest capítol, en què parla de com es relaciona amb la tecnologia, de quines coses li agraden o no de presentar Preguntes freqüents i a quin personatge li agradaria entrevistar. També posa a prova l'espectador plantejant una anècdota que, segons ella, va passar en directe al plató del FAQS.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Globus sonda
Ivan Labanda-Igualada
L'actor Ivan Labanda, que al Polònia imita Miquel Iceta, Oriol Junqueras, Quim Torra i molts altres personatges, és el passatger d'un globus sonda molt especial. Aquest cop, Ivan Lavanda i Francesc Mauri no volen sols, sinó que ho fan envoltats d'una seixantena de globus en el marc de l'European Balloon Festival d'Igualada. A baix i enmig de tants aerostàtics, Candela Figueras i el seu acompanyant sorpresa no es poden confondre de globus a l'hora de fer el rescat.
Altres
Durada: 55'
22.50
Tot anirà bé
Tinc fills
L'última parella de l'Oriol té un fill. I l'Oriol no se sent preparat per ser pare. O potser sí. Els dubtes el trasbalsen tant que acaba demanant consell a algú que mata per protegir la seva família. I el seu nou terapeuta li aconsella que practiqui amb un ninot abans de tenir un fill de veritat. D'aquí no en pot sortir res de bo.
Sèries
Durada: 60'
23.50
Control T
Els convidats del programa d'avui són Adriana Torrebejano, Txabi Franquesa, Anna Bertran i Alba Florejachs. Tots plegats, juntament amb la presentadora, Thais Villas, veuen una panxa molt poderosa, aprenen a calmar nadons i fan una trucada molt especial.
Altres
Durada: 40'
00.30
Pel·lícula: Desapareguda
El detectiu Mike Fletcher és un home rude i obsessiu. La seva sòcia segueix la pista d'un assassí en sèrie que mata joves prostitutes de carrer. Tot d'una, la filla del Fletcher desapareix. Pel que sembla ha estat raptada per l'assassí, que l'ha confós amb una prostituta. El Fletcher intenta desesperadament de localitzar-lo per salvar la seva filla.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.10
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
02.50
Ritmes a l'aula
Jaume Llombart Sextet. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 29'
03.19
Cava de blues
Ivan Kovacevic 5 Spots. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 46'
04.05
Fusió i swing a l'estudi
Moya Kalongo. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 46'
04.51
Jazz a l'estudi
Red Fusion. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 59'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'