Programació La 1

Dilluns, 19 agost de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Canelones con champiñones y galleta de jengibre
Nicoletta Negrini, una experta en pasta i professora de cuina italiana, va al programa per explicar tots els secrets de la pasta. Amb aquests coneixements, Dani García cuina uns canelons amb xampinyons. Després, prepara una recepta senzilla i econòmica, unes galetes de gingebre.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
L'Elías amaga que ha recaigut en l'alcohol. Més tard, la Marga confessa que està decebuda amb el Ricky al seu pare, que s'ha d'enfrontar a una inesperada visita de la Miralles. Per la seva banda, el Quintero, que està desesperat, accepta el tracte que li ha ofert Santos Mercader.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
El Ramón i l'Antoñito pensen que les seves dones tenen una relació fantàstica, però la Lolita es queixa de la Carmen perquè no acaba les tasques del dia. Més tard, la Genoveva fingeix davant de la Marcia que no té motius per tenir-li por, i es reuneix amb el Felipe perquè l'ajudi en el seu projecte de noliejar el vaixell del Marroc, però no aconsegueix que la convidi a l'àpat del seu festeig formal. Per la seva banda, l'Emilio i la Cinta decideixen fugir junts. Revelen el seu pla a la Camino i demanen ajuda al José perquè aconsegueixi una feina per a l'Emilio a l'Argentina. La Cinta, posteriorment, demana perdó a la Felicia pel problema que ha causat. I la Felicia fa una trucada misteriosa al Ledesma.
Sèries
Durada: 60'
18.20
¿Juegas o qué?
Espai en què nou còmics proposen vuit jocs divertits a gent anònima que es troba en llocs públics. L'objectiu és que els concursants guanyin diners responent correctament preguntes de cultura general.
Altres
Durada: 50'
19.10
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 80'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele: Grandes éxitos
A fuego lento
Un viatge romàntic i commovedor per les cançons que van fer que tothom ballés, i de vegades, fins i tot, que s'enamorés. Apareixen grups com Chicago, The Cranberries o The Platters, i solistes com Phil Collins, Frank Sinatra, Bonnie Tyler, Joe Cocker, Bryan Adams i molts altres.
Altres
Durada: 40'
22.45
7 días sin ellas
Evolución y cambios
El programa arriba a la cinquena jornada de separació. A Bernuy, els homes afronten un nou dia sense dones i molts comencen a mostrar-se més propers i solidaris entre ells. A Almeria les dones senten certa malenconia, i la combaten amb noves experiències i una actitud cada vegada més oberta i atrevida. Avui toca una excursió de pel·lícula al desert de Tabernas.
Altres
Durada: 55'
23.40
Trabajo temporal
Lorena-Soraya-El Arrebato
L'espai rep tres artistes que han de deixar de banda la música per enfrontar-se a un autèntic repte. El programa fa que Soraya Arnelas i Lorena Gómez comprovin que la vida a l'exèrcit és molt dura. Totes dues reben la preparació militar com si fossin un soldat més i es converteixen en legionàries paracaigudistes. A més, El Arrebato, un dels cantants espanyols de rumba pop i flamenc més coneguts d'aquest país, es converteix en cellerer. Un terreny totalment desconegut per a l'artista sevillà.
Altres
Durada: 50'
00.30
Trabajo temporal
Vicky Berrocal-Carolina Cerezuela
Vicky Martín Berrocal i Carolina Cerezuela són les protagonistes d'avui. La dissenyadora s'endinsa en els treballs agrícoles i l'actriu forma part del cos de la Policia Nacional a l'escola d'Àvila.
Altres
Durada: 60'
01.30
La sonata del silencio
Elena y Marta
En ple casament, arriba la notícia del que li ha passat al Basilio i de com la intervenció de l'Antonio ha impedit un desenllaç fatal. Mentrestant, la Marta ha de prendre una dràstica decisió, ja que li ha estat impossible d'evitar el casament de la seva filla. Paral·lelament, la Virtudes pateix un desmai que anuncia mals majors.
Sèries
Durada: 70'
02.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'